Home :: Meld je nu aan! :: beheer uw account :: Helpdesk welkom, gast

Nova Nation affiliate programma!

Iedereen kan meedoen en verdien 20% over iedere verkoop + €10,- voor uw inschrijving!
Iedereen kan het en het is heel eenvoudig, door je hier gratis in te schrijven bij het affiliate programma van Nova Nation. Het is uiteraard zonder verplichtingen of investeringen. Het enige wat je hoeft te doen is een banner of tekstlink van Nova Nation op je website te plaatsen. .    
Als een bezoeker dan op uw website op een banner of tekst link van ons klikt, en daarna een bestelling plaatst, ontvangt u minimaal 20% over de verkoop waarde! Dit percentage kan oplopen tot wel 30%. 

 Login
 gebruikersnaam:
 wachtwoord:
 

Klik hier om u in te schrijven!
Hoe werkt het?
Wanneer u zich inschrijft voor het Nova Nation affiliate programma, krijgt u toegang tot ons geavanceerd softwarepakket waarin u kunt kiezen uit diverse banners, text-ads, tekst links etc. die u vervolgens op uw site kunt plaatsen.  Wanneer een bezoeker op deze link klik, wordt hij doorgestuurd naar Nova Nation, Indien deze bezoeker vervolgens ook nog klant van ons wordt  en een dienst afneemt krijgt u over de omzet 20% provisie.

Vaak bestelt een bezoeker niet meteen een hosting pakket of een andere dienst, maar komt de bezoeker later terug door zelf het adres van Nova Nation in te typen. Ook daar is aan gedacht! Ons systeem onthoudt of de bezoeker al eerder op onze website is gekomen via een affiliate link. Dus als een bezoeker 60 dagen later pas beslist om het pakket te bestellen, ontvang jij nog steeds die 20%.
Real-time statistieken weergave en rapporten!
login 24 uur per dag om te controleren hoeveel verkopen u gegenereert heeft, statistieken, real-time saldo van uw account en u ziet hoe uw geplaatse advertentie's het doen.
 Affiliate programma
 Betalings type  Verdien per verkoop: 20% voor iedere verkoop die u genereert..
 GRATIS als startbedrag €10.00 EUR - Alleen voor het inschrijven betalen wij u al €10,-!
 Uitbetaling bij  €50.00 EUR - Minimum balans voor uitbetaling.
 Uitbetaling elke betalingen vinden plaats rond de 5th van elke maand.
Schrijf u nu in!... en start vandaag nog met geld verdienen!

Affiliate Software By Nova Nation copyright© 2005 Nova Nation - Alle Rechten Gereserveerd.